Westerkwartier Paardenkwartier

De stichting Westerkwartier Paardenkwartier bestaat sinds maart 2008. Het is een initiatief van hippische ondernemers uit het Westerkwartier, opgericht op advies van de provincie Groningen en LTO Groningen. De provincie wil de paardenbranche in het Westerkwartier graag versterken en streeft naar meer recreatie op alle gebieden van paardensport.


Agenda

Nieuws

13 februari 2019
Tess van der Vries Gronings Kampioen!

Tess van der Vries, deelneemster aan de WKP jeugdtrainingen o.l.v. Odilia Arkema, is Gronings kampioen geworden in de klasse B-dressuur met haar pony Teddy. Veel succes en plezier op de Nederlandse kampioenschappen Tess!

27 januari 2019
Kom naar de Bixie clubdag

Zondag 3 maart a.s. organiseert de Little Star Bixie Club i.s.m. de bosmanege Bakkeveen hun allereerste bixie clubdag. Deze dag kan worden deelgenomen aan de begeleidingsproef en de bixierubrieken dressuur ( AA / A & B1 ) en springen ( AA / A ).

13 januari 2019
Vorderingen dressuurjeugd na trainingen

Hier een bericht van “de dressuurders” van de wkpk-lessen bij de Haarhof in Marum. Vanaf oktober jl. zijn we met de dressuurlessen begonnen. Tess van der Vries, Willemijn Smit, Nienke Eissens, Elisabeth Smit, Dionne van der Ploeg en Carlijn van der Kooi hebben tot nu toe 6x les van mij gehad.

Meer nieuws

Facebook

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet