Westerkwartier Paardenkwartier

De stichting Westerkwartier Paardenkwartier bestaat sinds maart 2009. Het is een initiatief van hippische ondernemers uit het Westerkwartier, opgericht op advies van de provincie Groningen en LTO Groningen. De provincie wil de paardenbranche in het Westerkwartier graag versterken en streeft naar meer recreatie op alle gebieden van paardensport.


Nieuws

15 juni 2018
Nieuwe voorzitter

Per 1 april jongstleden heeft Gerard Arkema heeft bestuur van Stichting Westerkwartier Paardenkwartier verlaten. Het voorzitterschap is overgenomen door Sytze van Dellen. Ronnie Aalders is als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur. We bedanken Gerard voor zijn inzet en enthousiasme in de afgelopen 10 jaar!

7 juni 2018
Chantal Windstra wint derby in Duitse Bingum

Op zondag 3 juni nam een groot aantal ruiters en amazones uit het Westerkwartier deel aan een wedstrijd in het Duitse Bingum. Een concours met een internationaal tintje. Er werden diverse goede resultaten behaald, waarbij we de fantastische overwinning van Chantal Windstra in de derby op deze plek aandacht willen geven.

7 juni 2018
Kobalt VDL goedgekeurd!

De door de familie van der Meer gefokte hengst Kobalt VDL (Modesto x Calido I) uit de bekende Sina-stam is op 26 mei bij het KWPN goedgekeurd voor de fokkerij.

Meer nieuws

Facebook

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet