Westerkwartier Paardenkwartier

De stichting Westerkwartier Paardenkwartier bestaat sinds maart 2008. Het is een initiatief van hippische ondernemers uit het Westerkwartier, opgericht op advies van de provincie Groningen en LTO Groningen. De provincie wil de paardenbranche in het Westerkwartier graag versterken en streeft naar meer recreatie op alle gebieden van paardensport.


Nieuws

14 januari 2020
Subsidie Regio Groningen-Assen zet stichting Westerkwartier Paardenkwartier stevig in het zadel

TOLBERT - De Regio Groningen-Assen heeft vanuit haar regeling ‘Regionale en Innovatieve Projecten’ een subsidie van € 112.700,- toegekend aan de stichting Westerkwartier Paardenkwartier om in het Westerkwartier een aantrekkelijk hippisch vestigingsklimaat te realiseren. Volgens de adviescommissie van de Regio Groningen-Assen kan het project een enorme boost geven aan de bedrijfsmatige kant van de hippische sport voor Noord-Nederland.

6 januari 2020
Springlessen door Hester Klompmaker

LET OP! Er zijn nog 2 startplekken vrij voor de reeks springlessen van Hester Klompmaker.

20 december 2019
Intentieverklaring als opstap naar realisatie hippisch opleidingscentrum in Tolbert

Groningen - MBO Terra, HJC Manege in Tolbert en de stichting Westerkwartier Paardenkwartier, hebben op 19 december 2019, in aanwezigheid van wethouder Elly Pastoor van de gemeente Westerkwartier, een intentieovereenkomst getekend.

Meer nieuws

Facebook

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet